Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ιστορία της ποτοποιίας Ηλιοπούλου ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του 30` στη Σπάρτη, όπου ο Πάνος, ο Ηλίας και ο Θεόδωρος Ηλιόπουλος χρησιμοποιούν το ‘’χρυσό θησαυρό’’ της λακωνικής γής, το πορτοκάλι, για να παράγουν την πορτοκαλάδα ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.
Η αγνή και προσεκτικά επιλεγμένη πρώτη ύλη έκανε τους Λάκωνες γρήγορα να αγαπήσουν την πορτοκαλάδα ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ενώ δεν άργησε και η αναγνώριση από τους γειτονικούς νομούς. Με το ίδιο μεράκι και αγάπη η γκάμα των προιόντων εμπλουτίζεται και με νέα είδη χυμών, αλλά και με διάφορα αλκοολούχα ποτά όπως ούζο, μπράντυ και ηδύποτα. Ήταν τότε που ο κόσμος στα καφενεία τσούγκριζε τα ποτήρια γεμάτα με ούζο ή μπράντυ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ,δροσιζόταν με μια πορτοκαλάδα, ένω στα σπίτια της εποχής προσφέρονταν τα λικέρ σε μικρά ποτηράκια με ευλάβεια από την νοικοκυρά.
Κληρονομώντας τις μυστικές, πατροπαράδοτες συνταγές, με την ίδια αγάπη αλλά και σε συνδυασμό με το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, η παρασκευή των προιόντων ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ συνεχίζεται αδιάκοπα και κατά τη δεκαετία του 80’ από τον Χρήστο Ηλιόπουλο, γιό του Πάνου Ηλιόπουλου. Το 1982 η επωνυμία SPARTINO χρησιμοποιείται για πρώτη φορά.
Σήμερα, οι αυθεντικές, οικογενειακές συνταγές και ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής τους συνεχίζονται από τα αδέρφια Ιωάννη και Πάνο Ηλιόπουλο, γιούς του Χρήστου Ηλιόπουλου και τρίτη γενιά της οικογένειας Ηλιοπούλου.
Οι γεύσεις, τα χρώματα και τα αρώματα περνούν αναλλοίωτα ανάμεσα σε δύο αιώνες για να ενώσουν την ιστορία και την παράδοση με το σήμερα.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop