Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η παράδοση της οικογένειάς Γάτσιου ξεκινάει από το ιστορικό χωριό της Ηπείρου το Συρράκο, το χωριό του Κρυστάλλη και του Κωλέττη. Από εκεί ξεκίνησε ο ιδρυτής Θανάσης Γάτσιος και, μετά από χρόνια παραμονής στην Κωνσταντινούπολη, ίδρυσε το 1878 την πρώτη ποτοποιΐα στην Ήπειρο. Είχε φέρει μαζί του διαλεχτά βότανα και σπόρους, παλιές συνταγές και μυστικά της καλής απόσταξης. Δημιούργησε τέσσερις προτάσεις εκλεκτών ποτών με ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις, ούζο, brandy, λικέρ και τσίπουρο.
Σήμερα η ποτοποιία “ΓΑΤΣΙΟΥ” στεγάζεται σε νεόκτιστες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με μοντέρνο τεχνικό εξοπλισμό, στην καρδιά του κάμπου της Άρτας. Με  δύο γραμμές εμφιάλωσης με δυνατότητα 6000 φιαλών την ώρα, την απόκτηση Γαλλικού δρύινου οινοποιητή (Radoux) και επενδύσεις σε εξοπλισμό και μέσα, η Ποτοποιία Γάτσιος ΕΠΕ αποδεικνύει έμπρακτα τη συνεχή της προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων της, σύμφωνα πάντα με τις παραδοσιακές συνταγές και μεθόδους του ιδρυτή της, Θανάση Γάτσιου. Η προέλευση, η γεύση, η αναλλοίωτη ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά των εκλεκτών ποτών της οικογένειας, που είναι πλέον αναγνωρίσιμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος, η τέταρτη γενιά της οικογένειας, συνεχίζουν να παράγουν εκλεκτά ποτά. Χρησιμοποιούν πάντα τους ίδιους παραδοσιακούς τρόπους, τα αγνά συστατικά, τις παλιές συνταγές, την ειδική απόσταξη. Αυτή είναι η κληρονομιά και η συνέχεια της παράδοσης της οικογένειας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop