Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ιστορία της επιχείρησής μας έχει τις ρίζες της στον 19ο αιώνα, και συγκεκριμένα το 1885, όταν και δημιουργείται στον Πειραιά μια μικρή ποτοποιία από την οικογένεια Κάμαρη.
Στις επόμενες δεκαετίες που ακολουθούν η έδρα της αλλάζει και μεταφέρεται στην Πάτρα, στην οδό Φιλοποίμενος 59. Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια Κάμαρη δημιουργεί παράδοση στον χώρο με προϊόντα αρίστης ποιότητας.
Το 1999 η οικογενειακή διαδοχή “σπάει” με τελευταίο τον Ηλία Κάμαρη. Την ποτοποιία αναλαμβάνει ο Σπύρος Δ. Κούτουλας, ο οποίος έχοντας προϋπηρεσία 20 ετών στον χώρο, συνεχίζει την παράδοση της ποτοποιίας, που μετράει πλέον περισσότερο από έναν αιώνα δημιουργίας και προσφοράς.
Το 2007 επιχείρηση μεταφέρεται σε νέες, σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκταστάσεις στον Αλισσό Αχαϊας, συνδυάζοντας τον εκσυγχρονισμό με την παράδοση. Δημιουργώντας νέα προιόντα μεν, αλλά πάντα μένοντας πιστοί στις ίδιες παραδοσιακές συνταγές όπως παλιά. Εχουμε την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι για τα προϊόντα που παράγουμε για περισσότερο από έναν αιώνα,και στοχεύουμε στην άριστη ποιότητα τους με γεύσεις ξεχωριστές.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop