Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ποτοποιία Πολυκαλά ξεκίνησε την ιστορία της το 1897 στο Ληξούρι της Κεφαλλόνιας. O ιδρυτής της Βασίλης Πολυκαλάς, ασχολείτο τότε με την εμπορία κρασιών.
Σήμερα η τέταρτη γενιά με το μεράκι, το πάθος της ελληνικής γης, ο νεανικός ενθουσιασμός οι ιδέες η αγάπη ο ρομαντισμός για το παλιό και την παράδοση την έκαναν να ψάξει την συλλογή με τις παλιές συνταγές του προπάππου της και να κυκλοφορήσει σε μοναδικές πολυτελείς καράφες και ωραίες συσκευασίες κάποια από τα παραδοσιακά λικέρ με τις εξαίσιες γεύσεις και τα αρώματα ονομάζοντας τη σειρά αυτή «ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΛΥΚΑΛΑ 1897», η οποία αποτελείται από τα λικέρ, Πικρομάντολα, λικέρ Τεντούρα, Φουντούκι, Φραγκοστάφυλο, Μαστίχα, Ρακόμελο, Βύσσινο, Περγαμόντο, Δαμάσκηνο, Λεμόνι, Καφέ, Γκρέιπφρουτ, Σοκολάτα, Τριαντάφυλλο, Μέντα και λικέρ με Βότανα.
Επίσης εμφιαλώνει επιλεγμένο Τσίπουρο, από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες αμπέλου της ελληνικής γης, και γλυκά κρασιά , Μαυροδάφνη Πατρών και Μοσχάτο Πατρών.
Η Ποτοποιία Πολυκαλά μετά από έρευνα και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στην παραγωγή αλκοολούχων ποτών δημιουργεί μοναδικά κοκτέιλ. Βρίσκουμε ακόμα λικέρ σε κλασικές γεύσεις, σιρόπια για κοκτέιλ και σιρόπια του καφέ/ροφήματα. Η αισιοδοξία για την ανάπτυξη της επιχείρησης κυριαρχεί.

Παραγωγή

  • Επιχειρηματικό Πάρκο Κερατέας, Ελαιώνος 53, Τ.Θ. 87, Τ.Κ. 190 01, Κερατέα, Τηλέφωνο: (+30) 2299 30 1983

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop