Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Τα παγωτά “ΠΗΛΙΟ” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς, με μεγάλη ιστορία στο χώρο του παγωτού. Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας τα τελευταία 25 χρόνια, την κατατάσσει σε υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του παγωτού, τόσο στο εξωτερικό, όσο και πανελλαδικά, αφού έχει κατακτήσει μεγάλο μερίδιο αγοράς και ανταγωνίζεται κολοσσιαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
Η αναπτυξιακή δραστηριότητα της εταιρείας μας συσχετίζεται με καινοτόμα προϊόντα που παρουσιάζονται κάθε χρόνο. Κατέχουμε ηγετική θέση στην αγορά, όσον αφορά το προϊόν “παγωτίνια”, που έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των επαγγελματιών ως η μοναδική πρόταση, και παρουσιάζουμε συνεχή αύξηση: κύκλου εργασιών, εμπορικών σημείων, ανταγωνιστικότητας.
Προβαίνοντας σε μια σημαντική επένδυση, δημιουργήσαμε τις πλέον κατάλληλες εργοστασιακές δομές ώστε να πληρούνται τα διεθνή πρότυπα εξασφάλισης ποιότητας και τα συστήματα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία και στην παραγωγή των προϊόντων.Το νέο μας υπερσύγχρονο εργοστάσιο, με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχει εγκατασταθεί από το 2006 στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου και καλύπτει συνολικά 4000 τ.μ., από τα οποία τα 1700 τ.μ. καλύπτονται από θαλάμους βαθιάς κατάψυξης.
Σήμερα, για τη βελτίωση του χώρου παραγωγής και την κάλυψη των απαιτήσεων, η εταιρία «ΠΗΛΙΟ» επεκτείνεται περισσότερο, δημιουργώντας μια νέα πτέρυγα συνολικής έκτασης 1000 τ.μ., έχοντας πάντα ως βασική μέριμνα τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας, ακολουθούμε πιστά την πολιτική τήρησης των αυστηρότερων κανόνων υγιεινής σε όλα τα στάδια παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων μας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop