Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Από το 1978, η οικογένεια Κυραηλίδη έχει συνδέσει το όνομά της με τη ζύμη. Εδώ και χρόνια στέκεται ακούραστος εργάτης για το καλό του καταναλωτή, δίπλα στον πελάτη, δίπλα στο φίλο. Τον ίδιο φίλο που ανέδειξε το όνομα Κυραηλίδη σε συνώνυμο της διαχρονικής ποιότητας.
Η δεύτερη γενιά, πλέον, συνεχιστές της βαριάς κληρονομιάς του ονόματος και με συναίσθηση της εποχής που αλλάζει, προσθέσαμε στο μεράκι ένα νέο υλικό : την τεχνογνωσία.
Σκοπός της ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΖΥΜΗΣ είναι να παράγει και να προσφέρει γευστικές απολαύσεις από φυσικά και υγιεινά υλικά, που δύσκολα μπορούν να βρεθούν στην αγορά.
Οι πελάτες της εταιρείας είναι κυρίως σημεία διάθεσης τροφίμων προς καταναλωτές (super market) προς επαγγελματίες (cash & carry, χονδρέμποροι κλπ) και κάποια σημεία απευθείας διάθεσης, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες (κατασκηνώσεις, beach bar κλπ).
Η περιοχή δράσης είναι η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και η Θεσσαλία, όσον αφορά τις παραδόσεις με ιδία μέσα και οι εξαγωγές όσον αφορά τη διάθεση μέσω μεταφορικών.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 π.μ. - 8:30 μ.μ.

Τρίτη

7:00 π.μ. - 8:30 μ.μ.

Τετάρτη

7:00 π.μ. - 8:30 μ.μ.

Πέμπτη

7:00 π.μ. - 8:30 μ.μ.

Παρασκευή

7:00 π.μ. - 8:30 μ.μ.

Σαββάτο

7:00 π.μ. - 8:30 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop