Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία «Pic Nic» δραστηριοποιείται από το 1996 στην παραγωγή παραδοσιακής σαλάτας  και στην εμπορία τροφίμων. Με κύριο γνώμονα το τρίπτυχο “Γεύση – Ποιότητα – Παράδοση”, και έδρα την Αλεξανδρούπολη, η Pic Nic παρέχει, ανελλιπώς και αδιάκοπα, στους καταναλωτές της μοναδικά προϊόντα με αποτέλεσμα την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Νομό Έβρου με μια δυναμική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 από τον Παναγιώτη Σαββίδη, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο των τροφίμων, κατάφερε να «μεταμορφώσει» μια οικογενειακού τύπου επιχείρηση σε μια πιστοποιημένη με ISO 22000 βιοτεχνία παραγωγής παραδοσιακής σαλάτας. Η Pic Nic δίνει το παρών σε δέκα νομούς καταφέρνωντας ταυτόχρονα να διατηρήσει τις αξίες, την ποιότητα καθώς και την γεύση της παραδοσιακής σπιτικής σαλάτας.
Η συνταγή της επιτυχίας είναι αγνή και αυθεντική, όπως ακριβώς και τα προϊόντα μας. Η «Pic Nic» αξιοποιώντας τις παραδόσεις μας, με γνώμονα τον σεβασμό προς αυτές, και με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας προσαρμόζει τα προϊόντα της στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας. Πλήρως αφοσιωμένη στην ποιότητα, η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παραδίδει καθημερινά στους καταναλωτές άρτια, άριστα και νόστιμα προϊόντα από  υλικά υψηλής διατροφικής αξίας με την παραδοσιακή και αυθεντική γεύση τους χωρίς συμβιβασμούς.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα τελευταίας  τεχνολογίας, ο στόλος των οχημάτων καθώς και το έμπειρο εργατικό δυναμικό της επιχείρησης συνθέτουν ένα ικανό σύνολο που είναι σε θέση να εξυπηρετήσει και να ευχαριστήσει γευστικά ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

6:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

6:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

6:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

6:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

6:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σαββάτο

6:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop