Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

H κορυφαία εταιρεία επεξεργασίας προϊόντων κρέατος Papageorgiou Food Service λειτουργεί στη Λάρισα.
Η εταιρεία Papageorgiou Food Service ιδρύθηκε το 1991 από ανθρώπους με μεράκι και τη διάθεση να δημιουργήσουν προϊόντα μοναδικής ποιότητας και γεύσης, φιλοδοξώντας να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους επαγγελματίες της εστίασης. Στόχος τους είναι η παραγωγή προϊόντων τα οποία όχι απλώς να ικανοποιούν, αλλά να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών. Και το πετυχαίνουν αναδεικνύοντας την PFS σε εταιρία πρότυπο.
Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργείται η μονάδα παραγωγής, οι χώροι αποθήκευσης και διανομής, τα γραφεία της διοίκησης και η αίθουσα εκδηλώσεων, ενώ με τα δύο υποκατάστημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται το δίκτυο της εταιρείας, το όνομα της οποίας έχει γίνει πλέον συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της φερεγγυότητας, συνεισφέροντας σημαντικά στη δυναμική είσοδό της στις αγορές του εξωτερικού, τις οποίες κατακτά επάξια.
Η σωστή επεξεργασία των εξαιρετικών πρώτων υλών διασφαλίζεται μέσω των επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές και τεχνολογίες, ώστε να παράγεται μια ευρύτατη γκάμα κρεατοσκευασμάτων, ικανή να καλύψει την κάθε ανάγκη του επαγγελματία της εστίασης. Το σύστημα παραγωγής αναλύεται σε τρεις επιμέρους γραμμές, χοιρινού – μοσχαριού, κοτόπουλου και θερμικής επεξεργασίας, όπου παράγεται ο προψημένος γύρος.
Η μεγάλη οικογένεια της Papageorgiou Food Service αριθμεί σήμερα περισσότερα από 200 μέλη τα οποία εργάζονται με συνέπεια, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.  Όραμα της εταιρίας, είναι να συνεχίσει να οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο του food service, προσφέροντας στον καταναλωτή καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, εδραιώνοντας συνεχώς την θέση της σ’ έναν τομέα ιδιαιτέρως απαιτητικό, που εξελίσσεται διαρκώς.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  • Υποκατάστημα Αθήνας
    Ερμού 48, Μεταμόρφωση, ΤΚ 144 52, T & F: 2102811240
  • Υποκατάστημα Θεσ/νίκης
    11ο χλμ Θεσ/νίκης – Αθηνών, ΤΚ 570 22, T : 2310798562, F : 2310798398

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop