Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Περικλής ΑΒΕΕ κατέχει τα τελευταία χρόνια ηγετική θέση στον τομέα παραγωγής Αραβικής πίτας καθώς και στην εισαγωγή και διανομή Αραβικών ειδών διατροφής.

ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΙΤΑ

Πιστή στην παραδοσιακή συνταγή και με τη χρήση των πιο σύγχρονων μηχανημάτων, η εταιρεία, κατάφερε να δημιουργήσει ένα άρτιο προϊόν, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί άμεσα. Σωστά ψημένη, λεπτή και σε διάφορα μεγέθη, η αραβική πίτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα γρήγορο σάντουιτς, τραγανά  κρουτόν για τη σαλάτα,  υγιεινά τσιπς, βάση για πίτσα και βάση για καναπεδάκια. Με καθημερινή παραγωγή, αυστηρούς ελέγχους των Α’ υλών και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, η εταιρεία Περικλής ΑΒΕΕ, διασφαλίζει την φρεσκάδα και την ποιότητα του προϊόντος. Η εταιρεία για να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου δημιούργησε την πρώτη Αραβική πίτα Ολικής Άλεσης και σύντομα θα προχωρήσει και σε ανανέωση της γκάμας των προϊόντων της.      

ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εξωτικοί χυμοί, φαλάφελ, κονσερβοποιημένα όσπρια, κους κους, ταχίνι είναι μόλις κάποιοι ενδεικτικοί κωδικοί από αυτούς που διαθέτει η εταιρεία Περικλής ΑΒΕΕ. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους στο εξωτερικό για να εισάγει αυθεντικά αραβικά προϊόντα διατροφής υψηλής ποιότητας. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων εταιρειών της Αιγύπτου και του Λιβάνου στην Ελλάδα. Η γκάμα των προϊόντων ανανεώνεται συνεχώς με σκοπό να καλύψει όλο το φάσμα της Ανατολίτικης κουζίνας.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 – 17:00

Τρίτη

09:00 – 17:00

Τετάρτη

09:00 – 17:00

Πέμπτη

09:00 – 17:00

Παρασκευή

09:00 – 17:00

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop