Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία ΠΕΠΑΜ ΟΕ, ιδρύθηκε από τους Υιούς Παναγιώτου Πανταζή το 1976 και έκτοτε εδρεύει και δραστηριοποιείται στα Μέγαρα στην παραγωγή των αυγών. Έχει δυναμικότητα παραγωγής 60.000 αυγών ημερησίως, άρτια ελεγμένα και πιστοποιημένα με κωδικό ωοσκοπικού κέντρου EL-21.
Η επιχείρηση ΠΕΠΑΜ ΟΕ έχει ως βασικό στόχο τη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ποιοτικά αναβαθμισμένων και γνώμονα λειτουργίας τη διασφάλιση της υγείας του καταναλωτή. Ένα σωστό πρόγραμμα διασφάλισης της ποιότητας βασίζεται στην αρχή της πρόληψης και όχι της διόρθωσης και παρέχει ένα πλήρη έλεγχο της ποιότητας που δεν περιορίζεται στη παραγωγική διαδικασία αλλά επεκτείνεται σε όλους τους τομείς της επιχείρησης συμπεριλαμβανομένου και του σταδίου προμήθειας υλικών και υπηρεσιών.
Οι διανομές των αυγών γίνονται με ολοκαίνουρια ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία που πληρούν τις προδιαγραφές για την μεταφορά τους και έμπειρο προσωπικό για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Άλλωστε η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο μας έχει δώσει την πείρα και την καταξίωση συνάμα.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed
Νίκος 06/12/2023 04:20
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
ΕξυπηρέτησηTop