Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή
Η εταιρεία Παύλου Εμμ. & ΣΙΑ Ο.Ε. διατηρεί αντιπροσωπείες τροφίμων και δραστηριοποιείται στο χώρο της τροφοδοσίας επιχειρήσεων και της αποθήκευσης και διανομής τροφίμων και ειδών προσωπικής χρήσης στη Σύρο, τα τελευταία τριάντα και πλέον χρόνια. Προμηθεύουμε όχι μόνο την αγορά της Σύρου, αλλά και τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους επαγγελματίες του χώρου της μαζικής εστίασης. Εστιάζοντας στην ταχεία, αποτελεσματική και ευέλικτη εξυπηρέτηση και στο ανταγωνιστικό κόστος, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Άλλωστε, ανάμεσα στις βασικές επιδιώξεις μας είναι η συμβολή στη διαμόρφωση ορθών συνθηκών στο χώρο του εμπορίου.
Η πολυετής εμπειρία μας στις αντιπροσωπείες τροφίμων και την τροφοδοσία επιχειρήσεων, όπως super markets και mini markets, καθώς και το έμπειρο προσωπικό μας, μας έχουν καταστήσει ένα από τα πλέον γνωστά και αξιόπιστα ονόματα του χώρου στη Σύρο και τις Κυκλάδες.
Η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται από τον ιδιόκτητο στόλο των φορτηγών αυτοκινήτων της εταιρείας Παύλου Εμμ. & ΣΙΑ Ο.Ε., διασφαλίζοντας έτσι την παροχή άμεσης και ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο χώρο και των όροφο που μας υποδεικνύετε.
Η εταιρεία Παύλου Εμμ. & ΣΙΑ Ο.Ε. συνεργάζεται με σημαντικές εγχώριες και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και των ροφημάτων, προσφέροντας, έτσι, στους πελάτες της προϊόντα άριστης ποιότητας. Προμηθεύει τις γνωστότερες επιχειρήσεις του κλάδου, μεταξύ των οποίων super markets, ταβέρνες, ουζερί, καφετέριες, κρεπερί, café bar, ξενοδοχεία και catering.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Τάλαντα, 84100 Σύρος

GPS

37.426273595292, 24.924864616511

Τηλέφωνο
Web

-

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Logistics

Χονδρική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop