Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Γ. & Ι. ΠΑΣΣΑΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των εκλεκτών τροφίμων από το 1962.
Με παρουσία μισού και πλέον αιώνα στην ελληνική αγορά και έχοντας ως βασικά εφόδια την αγάπη, τη γνώση και την εμπειρία του χώρου των εκλεκτών τροφίμων, συνεχίζουμε σήμερα την αναπτυξιακή μας πορεία, συνεπείς σε παραδοσιακές εμπορικές αξίες, όπως ο σεβασμός των συνεργατών-πελατών μας και των τελικών καταναλωτών και η δημιουργία υπεραξιών για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
Πρωταρχικοί στόχοι της εταιρείας μας ήταν και παραμένουν, αφενός, η διάθεση αναγνωρίσιμων διεθνών και ελληνικών εκλεκτών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας και, αφετέρου, η συνεχής διερεύνηση των διεθνών αγορών με σκοπό την εισαγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων στην ελληνική αγορά τροφίμων.
Παράλληλα, συνεχίζουμε να επενδύουμε τόσο σε νέο στελεχιακό δυναμικό όσο και στη διαρκή εκπαίδευση και αρτιότερη κατάρτιση του υφιστάμενου προσωπικού μας, προκειμένου να παρέχουμε πλήρεις εξειδικευμένες εμπορικές υπηρεσίες στους συνεργάτες-πελάτες μας.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

  • Λεωφ.Κων/πόλεως (πρώην Λαγκαδά) 301, 56430, Σταυρούπολη, τηλ +30 2310 569813, company@passalis.gr

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop