Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το 1987 ξεκινήσαμε μια πρωτοποριακή επιχείρηση με ανθρώπινο πρόσωπο που παράγει χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρουν γευστικές απολαύσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές… τα παιδιά!
Με το ίδιο μεράκι, συνεχίζουμε να δημιουργούμε πάντα κάτι νέο για όλες τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών, όπως προϊόντα χωρίς γλουτένη, vegan, και halal. Επιμένουμε στην υπόσχεση που δώσαμε από την αρχή : σεβασμός στον καταναλωτή με τη δημιουργία χειροποίητων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Οδηγός μας σ’ αυτό είναι οι σταθερές σχέσεις με τους συνεργάτες μας, τους πιστοποιημένους προμηθευτές μας και τους πελάτες μας. Επιλέγοντας άριστης ποιότητας πρώτες ύλες (κοτόπουλο, κόκκινο κρέας, λαχανικά), φρέσκα αρωματικά φυτά και μπαχαρικά, διατηρούμε την παράδοση της ελληνικής διατροφής, αποφεύγοντας τα συντηρητικά.
Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια του τελικού προϊόντος που φτάνει στο τραπέζι σας και να προχωρήσουμε μαζί σε ένα μέλλον με νέες, υπέροχες, γεύσεις. Όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται στις σύγχρονες, πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές, τηρώντας πάντα τις απαιτήσεις της Εθνικής και Κοινοτικής νομοθεσίας, σε όλα τα στάδια παραγωγής και διακίνησης. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη επί σειρά ετών με τα διεθνή πρότυπα ISO 22000 & FSSC 22000.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΘΗΒΩΝ

  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22620 72182 – Fax: 22620 72181
    Email: info@parnassos-foods.com – Email: sales@parnassos-foods.com

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop