Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η επιχείρηση “ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”, με έδρα την Αθήνα, ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2005 με την μορφή της Ατομικής Επιχείρησης και αντικείμενο την χονδρική πώληση Οσπρίων – Καρπών.

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινά με τον Θεόδωρο Καμπρή, όταν 40 χρόνια πριν επισκέπτεται τα χωριά γύρω από την Καστοριά και τις Πρέσπες και έρχεται σε επαφή με τους ντόπιους καλλιεργητές.  Η φιλία, η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση που αναπτύσσεται με τους ντόπιους αγνούς ανθρώπους, του δίνουν την ώθηση να προωθήσει τα προϊόντα τους στην Ελληνική Αγορά.

Η Παπαπέτρου Παρασκευή, είναι δεύτερης γενιάς έμπορος Τροφίμων καθώς συνέχισε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο όπου είχε δραστηριοποιηθεί και ο πατέρας της Καμπρής Θεόδωρος.

Στη σημερινή της μορφή η επιχείρηση επεκτάθηκε άμεσα στο Εισαγωγικό Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης διατροφικής αξίας και καλύπτει κυρίως την Ελληνική Αγορά και την Κύπρο.

Το 2006 η δραστηριότητα της επιχείρησης επεκτείνεται στο τομέα των ξηρών καρπών.

Η επιχείρηση Παπαπέτρου προσφέρει προιόντα που διαφυλάσσουν  την Ελληνική αλλά και Μεσογειακή γευστική κουλτούρα και επιλέγει  πάντα προιόντα με γνώμονα  την ασφάλεια του καταναλωτή.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  • Θέση Φούσα Μπάρδα Μαρκόπουλο Αττικής, 2299063741

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Δαβάκη 1, Αγ. Ιωάννης Ρέντης

GPS

37.962433698909, 23.684478194827

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop