Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Χαλβαδοποιία Παπαγιαννόπουλου είναι συνώνυμη της μαγείας της γεύσης. Τα προϊόντα της, με τη διαχρονική τους ποιότητα, αναλλοίωτη στον χρόνο, μαθαίνονται από στόμα σε στόμα και ταξιδεύουν παντού. Εδώ κι έναν αιώνα, αδιάκοπτα, η Χαλβαδοποιία Παπαγιαννόπουλου μεγαλώνει γενιές και γενιές και ο χειροποίητος παραδοσιακός χαλβάς της αποτελεί μέρος της ιστορίας της πόλης του Βόλου.
Μεράκι και δημιουργία, νοστιμιά και ευχαρίστηση, μεγάλη ιστορία με συνέχεια. Μία επιχείρηση που ταξιδεύει στον χρόνο με ποιοτικές πρώτες ύλες και μυστικές παραδοσιακές συνταγές.
Σήμερα, η επιχείρηση συνεχίζει, την εξελικτική της πορεία, με διευθυντή τον Ιωάννη Παπαγιαννόπουλο. Παράγονται σε αυτήν ταχίνι από τις καλλίτερες ποικιλίες σησαμιού καθώς και χειροποίητος χαλβάς και άλλα αγνά παραδοσιακά προϊόντα.
Τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας συνθέτουν έναν μοναδικό χαλβά, με μαστιχωτή υφή και ξεχωριστή νοστιμιά, σε κλασικές αλλά και πολλές νέες γεύσεις σε πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως με μέλι, σοκολάτα υγείας, λευκή σοκολάτα, cranberries, φουντούκια κακάο σταφίδες, χωρίς ζάχαρη και πολλές άλλες.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop