Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη Α.Ε. ιδρύθηκε το 1975 παρουσιάζοντας νέες γεύσεις ορεκτικών στο καταναλωτικό κοινό. Από τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο δυναμικές μονάδες παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Παρασκευάζει μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, επιδόρπια, μουστάρδες, κέτσαπ , ιχθυηρά παστά και λαδιού, προϊόντα πίτσας και μεγάλη πρωτογενή παραγωγή κονσερβοειδών.

Η μέριμνα για την δημιουργία νέων και αγνών προϊόντων είναι συνεχής. Λειτουργεί σε χώρο έκτασης 14.000 τετραγωνικών μέτρων, αποτελούμενο απο σύγχρονες εγκαταστάσεις με πλήρως αυτοματοποιημένο εξοπλισμό.

Έχοντας κατορθώσει μέσα από πολυετή πείρα της να συνδυάσει με επιτυχία την παράδοση με την τεχνολογική εξέλιξη σας προ(σ)καλεί να γευθείτε τις ξεχωριστές Γαστρονομικές Απολαύσεις.

Από τη συλλογή των πρώτων υλών, την επεξεργασία τους και παραγωγή των τελικών προϊόντων, μέχρι τη διανομή τους στον τελικό καταναλωτή, τα προϊόντα της Ελληνικής Γαστρονομίας Παλτσίδη ξεχωρίζουν διότι τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας. Η εταιρία μεριμνά έτσι ώστε κάθε στάδιο παραγωγής ενός προϊόντος να ελέγχεται διεξοδικά από ένα έμπειρο επιτελείο χημικών και τεχνολόγων τροφίμων, με σκοπό να διασφαλιστεί η τελειότερη παρασκευή του, διατηρώντας ωστόσο τα παραδοσιακά του χαρακτηριστικά.

Η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη επενδύει ανελλιπώς σε νέες τεχνολογίες, εκσυγχρονίζοντας έτσι τον εξοπλισμό της και αναβαθμίζοντας συνεχώς την παραγωγική της δυνατότητα. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη μπορεί δικαίως να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μια από τις πιο κάθετες και αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής προϊόντων retail, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού αποβλήτων στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop