Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Με την 20ετή εμπειρία της, η εταιρία «ΠΑΓΟΠΟΛΙΣ» έχει εδραιώσει τη θέση της στον τομέα της παραγωγής και διανομής παγοκύβων.
Απευθυνόμαστε στους επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα της εστίασης, σε catering και event planners αλλά και στους πωλητές λιανικής που ενδιαφέρονται να παρέχουν προϊόντα πάγου στους πελάτες τους.
Η παραγωγή όλων των διαθέσιμων προϊόντων πάγου πραγματοποιείται στον χώρο της εταιρίας, σύμφωνα πάντα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές HACCP. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα του πάγου και η συσκευασία των παγοκύβων γίνεται σε σακούλες από κατάλληλο πλαστικό για τρόφιμα.
Η διανομή των προϊόντων της εταιρίας πραγματοποιείται από εγκεκριμένα φορτηγά-ψυγεία στις προβλεπόμενες θερμοκρασίες και σύμφωνα με τον υγειονομικό κανονισμό με πρωτεύοντα στόχο την ασφαλή μεταφορά και παράδοση στον πελάτη.
Η εταιρία «ΠΑΓΟΠΟΛΙΣ» εξυπηρετεί σε όλη την Αττική και πάντα στόχος είναι η συνεπής και άμεση εξυπηρέτηση του συνεργάτη καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων πάγου.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop