Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Ο Γιάννης Χερουβείμ γεννήθηκε στην Αθήνα, έχει καταγωγή από την Αίγινα και σπούδασε Τεχνίτης Τυροκόμος, απόφοιτος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Ίδρυσε την κτηνοτροφική μονάδα Ορεινή Αίγινα το 2012, ενώ το 2018 ξεκίνησε το επόμενο επιχειρηματικό του project, με την ίδρυση ενός υπερσύγχρονου τυροκομείου.
Η ιστορία της οικογένειας Χερουβείμ στην Κτηνοτροφία, έχει τις ρίζες της από τον παππού του Γιάννη Χερουβείμ, ενώ η αγάπη για τον τόπο τους και τον πρωτογενή τομέα, έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία υψηλής ποιότητας προϊόντων, με βάση το αγνό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα!
Η Ορεινή Αίγινα είναι μία εταιρία η οποία ξεκίνησε από το πανέμορφο νησί της Αίγινας και μέσα σε ελάχιστα χρόνια έχει καταφέρει να επεκτείνει την φήμη της πανελλαδικά αλλά και στο Εξωτερικό. Ανάμεσα στα προϊόντα που παράγει, θα βρείτε διάφορα είδη τυριών, γραβιέρα, ανθότυρο, επίσης γιαούρτι, ρυζόγαλο, κρέμες, γαλόπιτες, ζυμαρικά και παγωτό. Οι ζωοτροφές που χρησιμοποιούνται, είναι στην πλειοψηφία τους δικής μας παραγωγής, ενώ τα κοπάδια μας είναι ελευθέρας βοσκής στα ορεινά εδάφη της Αίγινας, προσλαμβάνοντας αρώματα και γεύσεις της εντόπιας βιοποικιλότητας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop