Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία ΟΜΗΡΟΣ είναι μια βιομηχανία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Η ΟΜΗΡΟΣ ιδρύθηκε από την οικογένεια Γιαννίτση το 1984 και η ονομασία της προέρχεται από τον Αρχαίο Έλληνα ποιητή Όμηρο, ο οποίος μέσα από τα κείμενα της Οδύσσειας έκανε την πρώτη αναφορά στο τυρί «ΦΕΤΑ».
Η οικογένεια παρασκευάζει εδώ και 5 γενιές τυροκομικά προϊόντα εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. H παρασκευή των προϊόντων ΟΜΗΡΟΣ βασίζεται σε παραδοσιακές τεχνικές των θεσσαλών τυροκόμων και η αυθεντικότητα της γεύσης δύσκολα συναντάται στις μέρες μας.
Η γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ μέσα στα τόσα χρόνια λειτουργίας της, έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης και με συνεχή επιτυχημένη και ανοδική πορεία να κατακτήσει επάξια μια εξέχουσα θέση στον κλάδο των γαλακτοκομικών σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η Όμηρος έχει γίνει 100% εξαγωγική εταιρία τα τελευταία χρόνια, διανέμοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες σε Ευρώπη και Αυστραλία.
Το φρέσκο ​​γάλα, που συλλέγεται καθημερινά από 2500 πιστοποιημένες φάρμες στην Ελλάδα, παράγει μια μεγάλη γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων, σταθερής, υψηλής ποιότητας.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 5:30 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 5:30 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 5:30 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 5:30 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 5:30 μ.μ.

Σαββάτο

8:00 π.μ. - 1:30 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop