Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Ωκεανός, με έτος ίδρυσης το 2000 και έδρα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, εισάγει, επεξεργάζεται και εμπορεύεται κατεψυγμένα προϊόντα, σταθερά, υψηλής ποιότητας και απευθύνεται σε καταστήματα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους ό,τι καλύτερο στο είδος.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Μπακοθανάσης Δημήτρης, μετέφερε την 30 χρόνων εμπειρία του στα κατεψυγμένα προϊόντα στην οικογενειακή επιχείρηση ‘Ωκεανός’, την οποία διαχειρίζεται ακόμη και σήμερα, μαζί με τους δύο υιούς του, Κωνσταντίνο και Αντώνη.

Η εταιρεία ξεκίνησε τα βήματά της το 2000, με αντικείμενο, μόνο, τη μεταπώληση κατεψυγμένων θαλασσινών και λαχανικών, αλλά αργότερα, καθώς η επιχείρηση μεγάλωνε, ξεκίνησε τις δικές της εισαγωγές των προϊόντων που εμπορεύεται και, ταυτόχρονα, δημιούργησε μία από τις πιο άρτιες μονάδες επεξεργασίας κατεψυγμένων θαλασσινών στην περιοχή της Αττικής, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει στο πελατολόγιό της, όσον το δυνατόν, καλύτερα προϊόντα, αλλά και σε καλύτερες τιμές.

Η νέα αυτή μονάδα λειτουργεί, βάσει όλων των κανόνων υγιεινής και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

Στο κατάστημα θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία απο κατεψυγμένα θαλασσινά και λαχανικά, σε συσκευασίες χονδρικής, αλλά και λιανικής. Μεταξύ άλλων, διαθέτει αστακούς, καβούρια, γαρίδες καθαρισμένες & ολόκληρες, καραβίδες, καλαμάρια, βακαλάο και πολλά άλλα!

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

05:00 – 16:30

Τρίτη

05:00 – 16:30

Τετάρτη

05:00 – 16:30

Πέμπτη

05:00 – 16:30

Παρασκευή

05:00 – 16:30

Σαββάτο

05:00 – 16:30

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop