Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Οι Αρχάνες βρίσκονται σε μια από τις σημαντικότερες αμπελουργικές ζώνες στην καρδιά της Κρήτης. Αρχαιολογικά στοιχεία που έχουν βρεθεί στην περιοχή αποδεικνύουν την μοναδικότητα της τοποθεσίας και του κλίματος των Αρχανών στην αμπελοκαλλιέργεια και παραγωγή κρασιού απο την Μινωική εποχη.
Το 1991 άρχισαμε την καλλιέργια των οικογενειακών αμπελώνων με χρήση βιολογικών μεθόδων. Τα κρασιά μας παράγονται και εμφιαλώνονται από τον οινολόγο Ευάγγελο Συναδινάκη και την οικογένειά του. Ο Ευάγγελος γεννήθηκε στις Αρχάνες και η οικογένεια του ήταν αγρότες αμπελουργοί.
Το μυστικό των κρασιών Συναδινάκης ειναι η τοποθεσία τους. Το κλίμα των Αρχανων είναι μεσογειακό με ζεστά, ξηρά καλοκαίρια αλλά με αρκετή υγρασία τις νυχτερινές ώρες και ήπιους χειμώνες, που μας δίνει την δυνατότητα να εχουμε ήπια καλλιέργεια με χρήση μόνο βιολογικών μεθόδων. Το έδαφος έχει μικρή κλίση με ανατολική έκθεση, στραγγίζει καλά και βρίσκεται σε υψόμετρο από 360 – 550 μέτρα. Ο τρύγος γίνεται τις πρωινές ώρες από τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους. Η οινοποίηση είναι μικρής κλίμακας με συνδυασμό παραδοσιακών μεθόδων με εκείνες της σύγχρονης οινολογίας.
Έτσι προκύπτει το Βιολογικό κρασί μας, που παράγεται με τους κανόνες της Βιολογικής Γεωργίας και πιστοποιείται από το Ινστιτούτο Βιολογικών Προϊόντων Α.Ε. BIO HELLAS. Η βιολογική γεωργία ευνοεί τις ανανεώσιμες πηγές και την ανακύκλωση, επιστρέφοντας στο έδαφος τα θρεπτικά συστατικά, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της αειφόρου ανάπτυξης.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop