Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Τα πιστοποιημένα βιολογικά αμπέλια μας βρίσκονται στη βόρεια Σέριφο, η καλλιέργεια γίνεται χειρωνακτικά σε όλα τα στάδια των εργασιών.
Καλλιεργούνται κυρίως κυκλαδίτικες ποικιλίες, όπως Σεριφιώτικο, Μανδηλαριά, Μονεμβασιά και Ασύρτικο και, δευτερευόντως ,κλασικές ελληνικές ποικιλίες,όπως Ροδίτης Αλεπού και Σαββατιανό.
Γίνεται προσπάθεια έρευνας, διάσωσης και πειραματικών οινοποιήσεων σπάνιων Κυκλαδίτικών ποικιλιών, όπως Πλατύρραχο, Ψαροσύρικο, Ξυλομαχαιρού κ.ά.
Τα αμπέλια μας είναι απολύτως ξηρικά, φυτεμένα σε αναβαθμίδες (λουριά) και, λόγω του ξηροθερμικού κλίματος, καθίσταται πολύ εύκολη η βιολογική καλλιέργειά τους.
Το μικρό σύγχρονο οινοποιείο μας, δυναμικότητας 30.000 λίτρων, έχει κατασκευαστεί με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές εξοπλισμού, υγιεινής και ασφάλειας.
Διαθέτει σύγχρονη ψυκτική μονάδα, πνευματικό πιεστήριο, ανοξείδωτες δεξαμενές, αμφορείς οινοποίησης και παλαίωσης και ημιαυτόματα εμφιαλωτικά μηχανήματα δυναμικότητας 1400 φιαλών/εμφιάλωση.
Ο τρόπος και τα υλικά κατασκευής του οινοποιείου επιτρέπουν ιδανικές συνθήκες συντήρησης και αποθήκευσης χωρίς τη χρήση τεχνητών μέσων, που το καθιστά ενεργειακά φιλικό προς το περιβάλλον.
Οι ανάγκες του οινοποιείου σε νερό καλύπτονται εξ’ολοκλήρου από το βρόχινο νερό που συλλέγεται απο τις ταράτσες των κτηριακών εγκαταστάσεων και συσσωρεύεται σε στέρνες. Ξεκίνησε να λειτουργεί ως χώρος παραγωγής το 2015.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop