Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Oinomelos είναι μία νέα ελληνική εταιρεία. Παρασκευάζει & εξάγει καινοτόμα προϊόντα με βάση τον οίνο. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης, την αξία της Ελληνικής ιστορίας και των παραδόσεων, με κύριο συστατικό τους καρπούς της ελληνικής γης.
Έπειτα από συνεχή έρευνα και ομαδική δουλειά, αφουγκραστήκαμε την ανάγκη της αγοράς για καινοτόμα σύγχρονα προϊόντα.
Έτσι δημιουργήσαμε Μοναδικά, Κατοχυρωμένα, Αποκλειστικά προϊόντα, Απόλυτα φυσικά, με εξαιρετική γεύση και ευεργετικές ιδιότητες, ικανά να συντροφεύσουν όλες τις ιδιαίτερες στιγμές σας.
Το πρωταγωνιστικό στοιχείο τους είναι η Πλήρης Απουσία Προσθήκης Ζάχαρης σε συνδυασμό με τις Χαμηλές Θερμίδες, τάση που είναι διάχυτη στο καταναλωτικό κοινό στις μέρες μας σύμφωνα πάντα με τα νέα, σύγχρονα πρότυπα υγείας και ευεξίας.
Εμπνεόμενοι από μικρές, καθημερινές στιγμές απόλαυσης και φιλοξενίας, από τη χαρά της δημιουργικότητας και την αρχαία κληρονομιά μας, προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα που είναι σίγουρο πως θα σας καταπλήξουν!

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν σειρές κρασιών διαφόρων ποικιλιών τα οποία καλύπτουν ολοκληρωμένα κάθε ανάγκη των οινόφιλων: ξηρά, γλυκά, ημίγλυκα, λευκά, ροζέ, ερυθρά. Επιπλέον, η εταιρεία διακρίνει καινοτόμα προϊόντα κρασιού που δίνουν στον καταναλωτή την ευκαιρία να δοκιμάζει και να απολαμβάνει, πέρα από το κλασικό και αγαπημένο, το νέο, το ιδιαίτερο, το μοναδικό!

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop