Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η Oinomelos είναι μία νέα ελληνική εταιρεία. Παρασκευάζει & εξάγει καινοτόμα προϊόντα με βάση τον οίνο. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης, την αξία της Ελληνικής ιστορίας και των παραδόσεων, με κύριο συστατικό τους καρπούς της ελληνικής γης.
Έπειτα από συνεχή έρευνα και ομαδική δουλειά, αφουγκραστήκαμε την ανάγκη της αγοράς για καινοτόμα σύγχρονα προϊόντα.
Έτσι δημιουργήσαμε Μοναδικά, Κατοχυρωμένα, Αποκλειστικά προϊόντα, Απόλυτα φυσικά, με εξαιρετική γεύση και ευεργετικές ιδιότητες, ικανά να συντροφεύσουν όλες τις ιδιαίτερες στιγμές σας.
Το πρωταγωνιστικό στοιχείο τους είναι η Πλήρης Απουσία Προσθήκης Ζάχαρης σε συνδυασμό με τις Χαμηλές Θερμίδες, τάση που είναι διάχυτη στο καταναλωτικό κοινό στις μέρες μας σύμφωνα πάντα με τα νέα, σύγχρονα πρότυπα υγείας και ευεξίας.
Εμπνεόμενοι από μικρές, καθημερινές στιγμές απόλαυσης και φιλοξενίας, από τη χαρά της δημιουργικότητας και την αρχαία κληρονομιά μας, προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα που είναι σίγουρο πως θα σας καταπλήξουν!

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν σειρές κρασιών διαφόρων ποικιλιών τα οποία καλύπτουν ολοκληρωμένα κάθε ανάγκη των οινόφιλων: ξηρά, γλυκά, ημίγλυκα, λευκά, ροζέ, ερυθρά. Επιπλέον, η εταιρεία διακρίνει καινοτόμα προϊόντα κρασιού που δίνουν στον καταναλωτή την ευκαιρία να δοκιμάζει και να απολαμβάνει, πέρα από το κλασικό και αγαπημένο, το νέο, το ιδιαίτερο, το μοναδικό!

Υπηρεσίες

Επεξεργασία

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

Σχόλια 0

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top