Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ιστορία του Οίνου Αδάμ ξεκίνησε το 2002 έξω από το ομώνυμο χωριό του νομού Θεσσαλονίκης, στις πλαγιές που κατεβαίνουν από το Χορτιάτη για να συναντήσουν τις λίμνες της Κορώνειας και της Βόλβης. Το κλίμα της περιοχής, χωρίς ισχυρούς ανέμους, αλλά με μια ευεργετική αύρα που έρχεται από το βουνό για να δροσίσει τα σταφύλια, δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον για την αμπελοκαλλιέργεια. Έχοντας ως στόχο την παραγωγή κρασιών που προσφέρουν απόλαυση, αλλά και την εμπειρία ενός ιδιαίτερου χαρακτήρα, επικεντρωνόμαστε στην οινοποίηση μονοποικιλιακών κρασιών από τις ποικιλίες Refosco, Μαλαγουζιά και Chardonnay, οι οποίες πιστεύουμε ότι εκφράζουν καλύτερα το έδαφος και το κλίμα της περιοχής μας. Μοναδική εξαίρεση ένα χαρμάνι Merlot που εμπλουτίζεται από μια μικρή ποσότητα Cabernet Sauvignon (70/30).
Από τη στιγμή που φυτεύτηκαν τα πρώτα αμπέλια μέχρι και σήμερα, πρόθεσή μας είναι η αξιοποίηση των ευνοϊκών συνθηκών που προσφέρει η περιοχή μας για την παραγωγή καλού κρασιού.
Δίνοντας έμφαση σε ένα μικρό αριθμό ελληνικών και διεθνών ποικιλιών, που διαπιστώσαμε ότι φυτεμένες στα αμπελοτόπια μας δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα, επιθυμία μας είναι να εκφράσουμε όλη τη δύναμη του terroir των πλαγιών του Χορτιάτη.
Καλλιεργώντας βιολογικά, στοχεύοντας σε μικρές στρεμματικές αποδόσεις και εφαρμόζοντας τις κατάλληλες για κάθε ποικιλία οινοποιητικές τεχνικές, δημιουργούμε κρασιά που χαρακτηρίζονται από χειροποίητη φροντίδα και διακρίνονται για την προσιτή σε όλους ποιότητα.
Μένοντας πιστοί σε αυτές τις αρχές, θέτουμε ως στόχο για το μέλλον τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας του αμπελώνα και των κρασιών μας, αλλά και τη διεύρυνση του δικτύου των φίλων και συνεργατών μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop