Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

H βιοτεχνία της “Οικογένειας Ποριάζη” είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1919 με έδρα την Λήμνο σε όλη την Ελλάδα στον χώρο των αγροδιατροφικών προϊόντων προσφέροντας προϊόντα απ΄ο το χωράφι τους στο ράφι μας!

Στην Οικογένεια Ποριάζη, είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας και φροντίζουμε να αναδεικνύουμε τις ιδιαίτερες γεύσεις του ακολουθώντας πιστά συνταγές από το 1919. Με μεράκι, αγάπη και σεβασμό, εμείς και η ομάδα των συνεργαζόμενων αγροτών, καλλιεργούμε στα ηφαιστειογενή εδάφη της Λήμνου τα εκλεκτά σιτάρια και κριθάρια και παράγουμε το μοναδικό αλεύρι Λήμνου. Ζυμώνουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και βελτιωτικών και διπλοφουρνίζουμε με παραδοσιακό τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι τα παραδοσιακά παξιμάδια, τα «Φλωμάρια» τοπικά ζυμαρικά, ο σταρένιος Τραχανάς με σιτάρι παραγωγής μας και το αλεύρι Λήμνου, όλα πλούσια σε γεύση, θρεπτικά και άκρως υγιεινά. Στο πέρασμα των χρόνων και βασισμένη στην οξυδέρκεια της γιαγιάς Χρυσάνθης, οι γονείς μας και σήμερα η τέταρτη γενιά της Οικογενείας διακατέχονται από φιλοσοφία δημιουργικότητας και εξωστρέφειας για να καθιερώσουν σε όλη την Ελλάδα ως διατροφική αξία την παράδοσή μας. Από την Λήμνο ξεκινάει το “ταξίδι” των εκλεκτών μας προϊόντων με προορισμό όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ,στόχος μας να σας έχουμε συνοδοιπόρους πάντα διατηρώντας την παράδοσή μας και τον οικογενειακό μας χαρακτήρα.

Οικογένεια Ποριάζη-Λήμνος, σπέρνουμε, θερίζουμε, ζυμώνουμε από το 1919 πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και σας προσφέρουμε προϊόντα πλούσια διατροφικά από το χωράφι μας στο ράφι σας!

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

6:30 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τρίτη

6:30 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τετάρτη

6:30 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Πέμπτη

6:30 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Παρασκευή

6:30 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Σαββάτο

6:30 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop