Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η παράδοση της οικογένειας ΝΤΑΜΠΙΖΑ στη ΦΕΤΑ ξεκίνησε το 1946 στη Βλάστη Κοζάνης από τον Ηλία Νταμπίζα. Χάρη στην απαράμιλλη ποιότητα και γεύση της φέτας αποκτά αυξανόμενη ζήτηση οδηγώντας την εταιρία σε ραγδαία ανάπτυξη.
Έτσι, το 1971 μεταστεγάζεται σε χώρο 4.000 τ.μ. στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής συνεχίζοντας να παράγει την ίδια παραδοσιακή και εκλεκτή ΦΕΤΑ π.ο.π. Σε μικρό χρονικό διάστημα επεκτείνεται και στα Λύχνα Λήμνου όπου εξειδικεύεται και στην παραγωγή του παραδοσιακού τυριού π.ο.π. ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΛΗΜΝΟΥ.
Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας Νταμπίζα κρατά ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της. Με τις ίδιες αρχές, το μεράκι, τη φροντίδα και την αγάπη συνεχίζει να παράγει, αποκλειστικά και μόνο από 100% ελληνικό φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα που προέρχεται από κτηνοτροφικές μονάδες της Χαλκιδικής και της Λήμνου, την εκλεκτή ΦΕΤΑ και το μοναδικό σε γεύση και σχήμα ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΛΗΜΝΟΥ.
Έχοντας στην διάθεσή της τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και σε συνεργασία με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εφαρμόζει καθημερινά όλους τους απαραίτητους ελέγχους ποιότητας ( HACCP, ISO) στις πρώτες ύλες καθώς και στα τελικά προϊόντα πριν αυτά διατεθούν στον καταναλωτή.
Λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της αγοράς, έχουμε εξελιχθεί και στον τομέα της συσκευασίας με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών. Εκτός από τη συσκευασία των λευκοσιδηρουργών δοχείων, το προϊόν διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία vacum και tapper για φέτα και για καλαθάκι.
Η εταιρία μας συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες SUPER MARKET του εσωτερικού. Επίσης, έχουμε δραστηριοποιηθεί και στη διεθνή αγορά όπως σε Γάλλια, Αυστρία, Γερμάνια και Μ. Βρετανία.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Γαλάτιστα Χαλκιδικής

GPS

40.465478416857, 23.268270492554

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop