Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Παράγουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πολύ χαμηλή οξύτητα, σε ελαιώνες στην Νέα Επίδαυρο, την Δήμαινα και το Λυγουριό (Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου) Αργολίδας. Περιοχές βραβευμένες και προστατευόμενες ονομαστικά (ΠΟΠ) για την άριστη ποιότητα των περιβαλλοντικών συνθηκών και του προϊόντος, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το λάδι μας είναι αποκλειστικά ανώτερης ποιότητας. Δεν παράγουμε κατώτερης αξίας λάδι (με διάφορες μεθόδους συλλογής) που με προσμίξεις δίνουμε για άλλες χρήσεις.
Εργαζόμαστε μόνο οι ίδιοι στην παραγωγή, οικογενειακά, για περισσότερο από 50 χρόνια. Πρωτίστως από αγάπη, σεβασμό και μεράκι για το ελαιόλαδο και βεβαίως επειδή θέλουμε να μην δέχεται η παραγωγή μας καμία απολύτως επέμβαση σε όλη την διαδικασία, από την καλλιέργεια μέχρι και το ελαιοτριβείο, όπου κι εκεί υπάρχει η διαρκής προσωπική μας επίβλεψη.
Το ελαιόλαδο μας δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία (ραφινάρισμα) σε κανένα στάδιο της παραγωγής και προέρχεται από καλλιέργειες με κύρια ποικιλία το περίφημο φημισμένο μανάκι.
Είμαστε δεκτικοί και πρόθυμοι οποτεδήποτε, για οποιοδήποτε έλεγχο του προϊόντος μας. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι γνωρίζουμε πως δεν αρκεί να νιώθουμε υπερήφανοι για το προϊόν που παράγουμε, αλλά πρέπει να μπορούμε να το αποδείξουμε και σε σας ανά πάσα στιγμή.
Για μας κάθε νέα σοδειά είναι γιορτή. Είναι συγκίνηση και αίσθημα πληρότητας, γι’ αυτό που προσφέρουμε στο τραπέζι το δικό μας και των φίλων πελατών μας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop