Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Οι χειροποίητες μαρμελάδες ΝΑΛΟΥ ξεκίνησαν από τον Αντώνιο Ρομπάκη και τη σύζυγό του το 1952, σαν μια μικρή παραγωγή προορισμένη κυρίως για οικιακή χρήση.
Η αυθεντική συνταγή, που παρασκευάζονταν αρχικά για την οικογένεια και τους φίλους, αξιοποιήθηκε μέσα στα επόμενα χρόνια με νέες γεύσεις που διατέθηκαν στο εμπόριο με στόχο το ευρύ και συγχρόνως απαιτητικό κοινό. Βέβαια η αποκλειστική χρήση φρέσκων φρούτων, η χειροποίητη παραγωγική διαδικασία και η μη χρήση συντηρητικών, χρωστικών ή άλλων ουσιών διατήρησε αναλλοίωτη την εξαιρετική ποιότητα της μαρμελάδας. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν σιγά σιγά η χειροποίητη μαρμελάδα ΝΑΛΟΥ, στα χέρια πλέον της Αντωνίας Ρομπάκη να αποκτήσει φανατικούς πελάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Στα χρόνια που πέρασαν, πέρα από την παράδοση και την πολυετή εμπειρία, αφομοιώθηκαν όλες οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στην επεξεργασία τροφίμων διασφαλίζοντας με αυστηρότητα τον έλεγχο ποιότητας της μαρμελάδας. Όμως οι παραπάνω εξελίξεις άφησαν ανεπηρέαστη την παλιά παραδοσιακή συνταγή, η παραγωγική διαδικασία παραμένει χειροποίητη, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φρέσκα φρούτα ενώ αποκλείεται η οποιαδήποτε χρήση συντηρητικών, χρωστικών ή άλλων ουσιών.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop