Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Από παιδί μεγάλωσα στα ελαιοκτήματα της οικογένειας μου και από το 2006 έγινα κι εγώ επαγγελματίας αγρότης. Από μικρός παρατηρούσα τα βαζάκια λιαστής ντομάτας και σάλτσας που η μητέρα μου κάθε καλοκαίρι έφτιαχνε με τόση επιμέλεια και τοποθετούσε στα ράφια της κουζίνας μας. Έτσι σιγά-σιγά γεννήθηκε η ιδέα, αυτό που η δική μου μητέρα πρόσφερε σε μας, να μπορέσω -με την ίδια επιμέλεια- να το προσφέρω κι εγώ σε σας.
Το όραμα αυτό έγινε πράξη όταν μόλις το 2014 φύτεψα τα πρώτα σποράκια ντομάτας.
Σήμερα στο εργαστήριο τροφίμων που έχουμε φτιάξει και οργανώσει, συνδυάσαμε την παράδοση με την τεχνογνωσία. Φτιάξαμε ένα χώρο όπου τηρούνται όλες οι υγειονομικές προδιαγραφές βάση HACCP, χωρίς όμως να γίνεται βιομηχανοποιημένη παραγωγή. Όλη η διαδικασία γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να χρησιμοποιούνται πρόσθετα χημικά, χρώματα ή συντηρητικά. Η συντήρηση των προϊόντων γίνεται καθαρά και μόνο με την επιμελή αποστείρωση – παστερίωση, ενώ η ζάχαρη και το αλάτι που περιέχουν μερικά από τα προϊόντα μας αποτελούν τα μόνα φυσικά τους συντηρητικά.
Εκεί πλέον παράγουμε, εξαιρετικής ποιότητας μαριναρισμένη λιαστή ντομάτα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, υπέροχες σάλτσες ντομάτας, ενώ επεξεργαζόμαστε και παρασκευάζουμε μυρωδάτα βότανα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής και συμβατικής καλλιέργειας.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop