Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Μύλοι Δάκου είναι μια 100% ελληνική επιχείρηση, με παράδοση στο χώρο των αλεύρων από το 1875. Ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια του Παναγιώτη Δάκου, του οποίου η πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο της αλευροβιομηχανίας συνδυαζόμενη με την δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό της νέας γενιάς, εγγυώνται το μέλλον και την ανάπτυξη της εταιρείας.
Βρίσκονται σε στρατηγική θέση στην Αττική, επί της Εθνικής Οδού, 48 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά στα 3 κεντρικά λιμάνια διακίνησης σιτηρών, του Πειραιά, της Κορίνθου και της Χαλκίδας. Με μηχανολογικό εξοπλισμό που αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα, ηλεκτρονικά ελεγχόμενα, για όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας.
Επιλέγουμε την πρώτη ύλη με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα. Η αγορά της πρώτης ύλης σκληρών & μαλακών σιτηρών, σίκαλης και καλαμποκιού γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, δίνοντας έμφαση κατά την περίοδο της συγκομιδής (καλοκαιρινούς μήνες) από αγρότες παραγωγούς της εγχώριας αγροτικής οικονομίας είτε από εμπόρους αγροτικών προϊόντων. Επίσης πραγματοποιούνται και εισαγωγές Α’ υλών από την παγκόσμια αγορά μέσω μεγάλων εισαγωγικών οικών που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Επεξεργασία

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop