Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Μύλοι Αχαΐας δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και τυποποίηση άλευρα και είμαστε από τις μακροβιότερες Ελληνικές Εταιρείες με ιστορία από το 1963.
Με την βοήθεια της τεχνολογίας καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάνω από 30 τύπους αλεύρων, εξασφαλίζοντας έτσι, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει όλες τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.
Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, διασφαλίζεται μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου χημείου ανάλυσης σιτηρών και αλεύρου, όπου γίνεται λεπτομερής παρακολούθηση σε όλα τα στάδια παραγωγής κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής. επίσης η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 2200: 2005 από τον οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS και με εγκαταστάσεις θαλάμου απεντομώσεις με ελεγχόμενη ατμόσφαιρα από την Ολλανδική εταιρεία ECO2.
Το άρτιο εκπαιδευμένο εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την σταθερή ποιότητα της παραγωγής καθώς επίσης για την ανάπτυξη νέων προϊόντων ώστε να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες του κάθε σύγχρονου αρτοποιού .
Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διανομής πωλήσεων, καθώς και εξειδικευμένα στελέχη τμήματος πωλήσεων που είναι στη διάθεση των πελάτων μας για την άμεση εξυπηρέτηση τους.

Υποκατάστημα Αθήνας

  • Ευρυπίδου 31-33, Αθήνα, ΤΗΛ: 2114111140, FAX: 2114111141

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop