Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1996 μέ έδρα το Νέο Κόσμο. Η δουλειά μας είναι η παρασκευή και τυποποίηση διαφόρων ειδών sandwich. Η μεγάλη ποικιλία υλικών που διαθέτουμε καλύπτει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Η διασφάλιση υψηλού ποιοτικού επιπέδου αποτελούσε εξαρχής πάγιο στόχο της επιχείρισης  Από τό 2004 η my sandwich ΟΕ ξεκίνησε να εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων HACCP το οποίο αναβαθμίστηκε σε ISO 22000 το 2012.
Η my sandwich ΟΕ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Καθημερινά αποδεικνύει έμπρακτα οτι επενδύει στην αξιολόγηση και πρόληψη των κινδύνων, ελαχιστοποιώντας τους παράγοντες που θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν την ποιότητα και την ασφάλεια των προιόντων, αλλά και εφαρμόζοντας αποτελεσματικά συστήματα αντιμετώπισης και διαχείρισης των κινδύνων
Για το σκοπό αυτό η εταιρεία μας έχει θεσπίσει και τηρεί υψηλότατες προδιαγραφές, με  εφόδους και πρακτικές σε όλες τις λειτουργίες και στάδια του κύκλου ζωής των προιόντων για την εξασφάλιση μιάς πραγματικά ασφαλούς τροφικής αλυσίδας .
( Από την προμήθεια των πρώτων υλών μέχρι το τελικό προιόν που γεύεται ο καταναλωτής).
Πελάτες που μας εμπιστεύονται : Κυλικεία σχολείων, πανεπιστημίων, τραπεζών, δημόσιων υπηρεσιών, νοσοκομείων, επίσης αυτόματοι πωλητές, περίπτερα, καφετέριες και δήμοι .
Διαθέτουμε περισσότερα από πενήντα είδη sandwich ,ενδεικτικά με :μπαγκέτα γαλλικού τύπου, σουσαμένια, χωριάτικη ,σικάλεως , αράβικη πίτα, φρατζολάκι, ψωμί hot-dog, toast ciabatta, πολύσπορο, donuts, croissant, pretzel, rolls και χωριάτικα καρβέλια .

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop