Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Tις αρχές της δεκαετίας του ’80 ιδρύθηκε στην Σέρρες από τον Γ. Κομμάτα η πρόγονος εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την διακίνηση ποτών σε Σέρρες Δράμα και Καβάλα.
Η MyCoffee – ΚΟΜΜΑΤΑΣ λειτουργεί από το 1996 στην πόλη της Θεσσαλονίκης με βασικό αντικείμενο την εμπορία οίνων, ποτών, αναψυκτικών και εμπόριο καφέ, ξεκινήσαμε μία δυναμική πορεία ανόδου με σημαντικές επιτυχίες και νέες συνεργασίες όπως διάθεση και διανομή των προϊόντων της Pepsico – Ήβη από το 2012.

Η επιτυχής πορεία της επιχείρησης,  επιτρέπει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Έτσι, δημιουργούμε υπερσύγχρονο κέντρο εμπορίας και διακίνησης ποτών αναψυκτικών και στην θεσσαλονίκη, με ιδιόκτητες αποθήκες 500 τ.μ., 4 φορτηγά αυτοκίνητα κατάλληλα εξοπλισμένα, και 2 ΙΧ για το τμήμα των πωλήσεων.

Η εταιρία ΚΟΜΜΑΤΑΣ Α. & Ι Ο.Ε.  ξεχωρίζει για την ποιότητα των υπηρεσιών της, των προϊόντων της και την υπευθυνότητα των στελεχών της.

Το τμήμα πωλήσεων εξυπηρετεί πάνω από 400 σημεία, snackbar, καφετέριες, κυλικεία, πιτσαρίες και διάφορα άλλα σημεία εστίασης  με ταχύτητα και υπευθυνότητα στην αγορά.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας σημειώνει αξιοσημείωτη άνοδο.  Αυτό οφείλεται στον επιτυχή συνδυασμό των τυπικών αλλά κυρίως των ουσιαστικών προσόντων που διαθέτουν τα επικεφαλής στελέχη της επιχείρησης καθώς και στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας που επιβεβαιώνεται από την απόλυτη εμπιστοσύνη και τις μακροχρόνιες συνεργασίες των πελατών μας.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop