Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η MrCroquette δραστηριοποιείται στην παραγωγή κροκετών και συναφών ειδών για περισσότερα από τριάντα χρόνια.
Αυτή η πολυετής ενασχόληση απέδωσε στην εταιρία εμπειρία, αξιοπιστία, καθώς και μια συνεχόμενη ανοδική πορεία που πλέον την καθιστά αυθεντία στο είδος της.
Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο της Νεοχωρούδας Θεσσαλονίκης, ωστόσο τα προϊόντα της διακινούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η τεράστια γκάμα των προϊόντων της ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη από τον Τηλέμαχο Τσακιράκη, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα μικρό εργαστήριο μπουγάτσας.
Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια το μικρό αυτό εργαστήριο παρήγαγε εκτός από διαφορά είδη μπουγάτσας και διάφορα είδη κροκετών, οι οποίες εντυπωσίασαν την αγορά ως νέο και πρωτοεμφανιζόμενο τότε προϊόν.
Με το πέρασμα των χρόνων και τη συνεχώς εξελισσόμενη ανάγκη της αγοράς, το 2004 το μικρό εργαστήριο αντικαταστάθηκε από μια μεγάλη και υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής κροκετών και συναφών ειδών, η οποία αποτελεί την έδρα μας έως σήμερα.
Μέσα σε ένα χώρο 5000τμ καθημερινά επεξεργαζόμαστε περισσότερα από 4000 κιλά πρώτων υλών και παράγουμε για εσάς προϊόντα αρίστης ποιότητας τα οποία ταξιδεύουν από γνωστές αλυσίδες super markets μέχρι την ταβέρνα της γειτονιάς σας.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:30-15:30

Τρίτη

7:30-15:30

Τετάρτη

7:30-15:30

Πέμπτη

7:30-15:30

Παρασκευή

7:30-15:30

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop