Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Μουλκιώτης Π. ΕΠΕ που εδρεύει στη Μάνδρα Αττικής, παράγει εκλεκτά κρέατα εγγυημένης ποιότητας κι επιλέγει από τις καλύτερες φάρμες και παραδοσιακές επιχειρήσεις, παραδοσιακά προϊόντα, αγνά κι υγιεινά. Απευθυνόμαστε σε πελάτες κι επιχειρήσεις κατανάλωσης κρεάτων που θέλουν εγγύηση και υψηλό ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής μέχρι να φτάσει το κρέας στο τραπέζι του καταναλωτή.
Όλα ξεκίνησαν από τον προπάππου Μουλκιώτη Ιωάννη στον παππού Μουλκιώτη Απόστολο όπου σαν βέρος κτηνοτρόφος γενεών, κάτοχος 350 γιδιών και αργότερα 350 προβάτων, έδωσε την σκυτάλη στον πατέρα μου Γεώργιο Μουλκιώτη για να μας δώσει την ιδέα και να προσφέρουμε στον κόσμο την έννοια της ποιότητας.
Η ποιότητα ακολουθούσε κάθε μας συζήτηση, κάθε μας βήμα, κάθε μας όνειρο. Έτσι αφού μας έγινε βίωμα κάναμε επέκταση του ζωικού κεφαλαίου επενδύοντας εκτός από πρόβατα και γίδια σε χοιρινάκουνέλιακοκόριακότες και προσεχώς σε μοσχάρια.
Επειδή όμως η παραγωγή μας δεν επαρκεί για την κατανάλωση που έχουμε, ξεκινήσαμε επισκέψεις και γνωριμίες με κτηνοτρόφους, όπου με πρώτο μέλημα την ποιότητα και την υγιεινή, κλείσαμε συμφωνίες για συνεργασία για όλο το χρόνο από φάρμες σε περιοχές όπως: Όλυμπος, Λάρισα, Τρίκαλα, Θήβα, Παρνασσό, Λειβαδιά.

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 21:00

Τρίτη

08:00 - 21:00

Τετάρτη

08:00 - 21:00

Πέμπτη

08:00 - 21:00

Παρασκευή

08:00 - 21:00

Σαββάτο

08:00 - 21:00

Κυριακή

08:00 - 15:00

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop