Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία ΜΙΝΩΣ σήμερα διανύει την όγδοη δεκαετία της και παράγει κρασιά προερχόμενα από γηγενείς ποικιλίες, όπως το Κοτσιφάλι και το Μαντηλάρι για τα κόκκινα, τη Βιλάνα, το Βιδιανό και το Θραψαθήρι για τα λευκά, τα οποία οινοποιεί και εμφιαλώνει με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και με τελευταίας τεχνολογίας και μεθοδολογίας μηχανήματα.
Η ΜΙΝΩΣ αναπτύσσει ιδιόκτητο και συμβολαιακό αμπελώνα 220 στρεμμάτων και συνεργάζεται με ντόπιους καλλιεργητές με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των σταφυλιών. Εξακολουθεί να διοικείται από μέλη της ιδρυτικής οικογένειας, απασχολεί δε 10 άτομα κατά τη διάρκεια όλου του έτους, τα οποία με την εμπειρία και το μεράκι τους, διασφαλίζουν σε όλα τα επίπεδα την ποιότητα του τελικού προϊόντος.
Η συνολική παραγωγή της ΜΙΝΩΣ ανέρχεται σήμερα σε 350.000 με 400.000 φιάλες ετησίως, από τις οποίες το 70% καταναλώνεται στο νησί, 15% διακινείται στην υπόλοιπη Ελλάδα και το υπόλοιπο 15% εξάγεται. Κύριοι προορισμοί στο εξωτερικό είναι το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, η Σερβία, η Γερμανία, η Γαλλία καθώς και οι Ιαπωνία.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop