Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η δραστηριοποίηση μας στο χώρο Εμπορίας, Επεξεργασίας & τυποποίησης κρέατος ξεκίνησε ήδη από το 1968. Αρχικά με την εμπορία & διανομή σε όλη την Ελλάδα και αργότερα με την επεξεργασία & τυποποίηση νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων όλων των ειδών προμηθεύοντας την εγχώρια αγορά αλλά και πελάτες στο εξωτερικό.
Η παρουσία της εταιρίας στην ελληνική αγορά, στο χώρο του κρέατος, έχει συνδυαστεί με την υψηλή ποιότητα των αγαθών που προσφέρει αλλά και την παρουσίαση συνεχώς καινοτόμων προϊόντων και συσκευασιών, που καλύπτουν τις ανάγκες όλου του καταναλωτικού κοινού και πάντα με εξαιρετικές παροχές υπηρεσιών.
Οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνογνωσία και τεχνολογία, η διαρκής έρευνα της αγοράς και της διαφοροποίησης αναγκών και προτιμήσεων του σύγχρονού καταναλωτή, έχει σαν αποτέλεσμα τον εμπλουτισμό με νέα πρωτοποριακά προϊόντα της γκάμας των παραγόμενων & προσφερόμενων αγαθών.
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και συνδυάζοντας το μεράκι, προσφέρει στον καταναλωτή εγγυημένα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας προϊόντα κρέατος και τροφίμων.

  • ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Εργοστάσιο Θέση κανάλι, Υψηλάντης Βοιωτίας
    Tηλ: +30 22680 29100, +30 22680 29120, +30 22680 24000, Fax: +30 22680 29130

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Logistics

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop