Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Σε μία καταπράσινη παρθένα τοποθεσία λίγα χιλιόμετρα έξω από το Μέτσοβο βρίσκεται η υπερσύγχρονη μονάδα αλλαντοποιίας της εταιρείας μας.
Ο αυστηρός σεβασµός στη φήµη του τόπου µας, για τα ξακουστά παραδοσιακά προϊόντα του και η εφαρμογή των πιο αυστηρών προδιαγραφών για την παραγωγή των αλλαντικών µας, σηµατοδοτούν τους δύο βασικούς άξονες της φιλοσοφίας της ¨ΜetsoVita¨.
Στη ¨MetsoVita¨ το µόνο που έχει αλλάξει σε σχέση µε την παλιά καλή εποχή, είναι το σύγχρονο υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον της μονάδας µας και η εφαρμογή των αυστηρότερων κανόνων καθαριότητας και υγιεινής για την παραγωγή των προϊόντων µας. Κατά τα άλλα η φροντίδα, η προσοχή και η προσήλωση στην παράδοση είναι τα ¨µυστικά¨ της επιτυχίας μας.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καθιέρωση της «ΜetsoVita” στο χώρο των παραδοσιακών αλλαντικών για την ποιότητα και την πρωτοπορεία των προιόντων μας. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις συνεργασίες με επώνυμες αλυσίδες S/M καθώς και από τις εξαγωγές σε χώρες της ευρώπης (Γερμανία, Ισπανία , Βέλγιο, κλπ)

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop