Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία Meteora Food είναι μία βιομηχανία τροφίμων, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδος, στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, στην περιοχή των Τρικάλων.
Επιλέγουμε τις πιο ώριμες επιτραπέζιες ντομάτες του καλοκαιριού από την περιοχή Σερβωτών Τρικάλων οι οποίες καθαρίζονται και πλένονται μια μια στο χέρι.
Στη συνέχεια με βρασμό αποστειρώνονται και συσκευάζονται στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις της METEORA FOOD με την παραδοσιακή μέθοδο.
Με αυτή την διαδικασία πετυχαίνουμε να προσφέρουμε ένα προϊόν 100% της γνωστής σε εσάς Ελληνικής επιτραπέζιας ντομάτας χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, διατηρώντας παράλληλα όλα εκείνα τα οργανοληπτικά συστατικά της φρέσκιας ντομάτας δηλαδή γεύση και άρωμα για την παραγωγή οποιασδήποτε σάλτσας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε φαγητό από κοκκινιστά , ζυμαρικά , πίτσες, λαδερά κτλ.
Η Meteora Food αναπτύσσεται σε μια ιδιόκτητη έκταση 25.000 τ.μ. με υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 5.000 τ.μ.
Εφαρμόζει υπεραυτόματο μοντέλο λειτουργίας, από την παραλαβή των πρώτων υλών, την κατανομή και αποθήκευσή τους, ως την παραγωγή και διανομή του τελικού προϊόντος.
Διαθέτει υπερσύγχρονη αυτοματοποιημένη, κυκλική γραμμή παραγωγής, όπου με συνεχή και σχολαστικό έλεγχο σε όλα τα στάδια, διασφαλίζεται η κορυφαία αλλά και σταθερή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.
Εφαρμόζοντας σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα IFS & BRC, Facilities για τα στάδια της παραγωγής, τυποποίησης, συσκευασίας και διακίνησης των προϊόντων της, η Meteora Food εξασφαλίζει την ποιότητά τους από την παραλαβή των πρώτων υλών, μέχρι και τη διανομή τους στον τελικό καταναλωτή.
Με βαθιά γνώση του αντικειμένου, υπευθυνότητα, εμπειρία και σεβασμό στον πελάτη, οι άνθρωποι της Meteora Food εργάζονται καθημερινά για να προσφέρουν πάντα το καλύτερο. Η τακτική εκπαίδευση και ενημέρωσή τους, αποτελούν βασική προτεραιότητα της εταιρίας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop