Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Από το 2010 στην Mesogeios Food έχουμε αποκτήσει μια εις βάθος γνώση του εμπορίου φρέσκων φρούτων και λαχανικών, καθώς και έχουμε αναπτύξει τις δικές μας αξίες πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Η ευγένεια, η ευσυνειδησία και η ειλικρίνεια είναι μερικές από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τον τρόπο με τον οποίο παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Προσπαθούμε πάντα να πληρούμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας και να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες.
Αυτή η αφοσίωση στην άριστη εξυπηρέτηση έχει κερδίσει πολλούς ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι συνεχίζουν να μας στηρίζουν με σταθερές συνεργασίες, που μένουν αναλλοίωτες στην πάροδο του χρόνου.
Παρέχουμε τα φρεσκότερα φρούτα και λαχανικά, παραγόμενα από εκλεκτούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής της αγοράς. Αφήστε τη Mesogeios Food να αφαιρέσει το άγχος από εσάς και να αναλάβει με εντιμότητα και αξιοπιστία τον εφοδιασμό της επιχείρησής σας. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι το εστιατόριο ή το ξενοδοχείο σας θα διαθέτει πάντα το σωστό απόθεμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεται. Εξασφαλίστε τον εφοδιασμό της επιχείρησής σας με το πρόγραμμα παράδοσης της Mesogeios Food 6 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο!

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

4:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

4:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

4:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

4:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

4:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

4:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop