Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία μας “ΜΕΝΕΛΑΟΣ FRESH ΙΚΕ” δραστηριοποιείται στο χώρο του εσωτερικού και εξωτερικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών από τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Μέσα από την 40ετή πορεία της στο χώρο του διεθνούς εμπορίου φρούτων και λαχανικών, η ‘ΜΕΝΕΛΑΟΣ FRESH ΙΚΕ’ έχει δημιουργήσει δυναμικές συνεργασίες με σημαντικές ελληνικές και ξένες εταιρίες και έχει χτίσει ένα αποτελεσματικό παγκόσμιο δίκτυο διανομών για την συνεπή εξυπηρέτηση των πελατών της. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η ακεραιότητα αποτελούν σταθερές αξίες της εταιρίας μας.

Στην ‘ΜΕΝΕΛΑΟΣ FRESH ΙΚΕ’ δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και επενδύουμε σε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις συνεργασίας, τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους προμηθευτές μας. Εργαζόμαστε με συνέπεια κάθε μέρα για να εξασφαλίσουμε πως τα καλύτερα προϊόντα από τους προμηθευτές μας θα φτάσουν φρέσκα στους πελάτες μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού για να εξασφαλίσουμε πως δεν θα παρατηρηθούν ελλείψεις στην ελληνική αγορά καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γι αυτό το σκοπό, η εισαγωγική μας δραστηριότητα εντείνεται τους μήνες του έτους κατά τους οποίους βασικά είδη διατροφής όπως ακτινίδια, λεμόνια, μήλα, πορτοκάλια κ.α. δεν παράγονται από την ελληνική γη ή η παραγόμενη ποσότητα δεν επαρκεί.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου εισάγουμε και διανέμουμε στην ελληνική αγορά εξωτικά προϊόντα, από τα πιο συνηθισμένα όπως αβοκάντο, ανανάς, μπανάνα, ως τα πιο εξειδικευμένα όπως γκουάβα, καραμπόλα, φρούτα του δάσους, φρούτα του πάθους κ.α.

Αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς μας είναι και η διάθεση των φρούτων και λαχανικών της πλούσιας ελληνικής γης που διακινούμε σταθερά τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων μας κοντά στα σημεία πώλησης, σε συνδυασμό με τις διαδικασίες μεταφοράς που τηρούμε με συνέπεια, διασφαλίζουν την άρτια συντήρησή τους μέχρι να φτάσουν στα ράφια των πελατών μας.

Υποκατάστημα:

  • Κεντρική Αγορά Αθηνών Ε11-13, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, ΤΚ. 18233 Τηλ:2104815784

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop