Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία εδρεύει στην πρωτεύουσα της Λάκκας Σουλίου στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας. Η Ζωή της μελισσοκομικής μας οικογένειας χάνεται στο μακρινό παρελθόν, κάπου στο 1880.
Από το 1955 ο πατέρας μας πρωτοπόρος μελισσοκόμος ασκεί νομαδική μελισσοκομία στην περιφέρεια της Ηπείρου με τα δύσκολα μέσα της εποχής. Η εξέλιξη είναι στα μέσα της δεκαετίας του 1980 η επιχείρηση να καταλήξει στους τρείς γιούς οι οποίοι μαθητές και στη συνέχεια φοιτητές-σπουδαστές κατάφεραν την συνέχεια της μελισσοκομικής μονάδας.
Από την αρχή του 1990 εγκαταστάθηκαν εξ ολοκλήρου στο χωρίο και μεγέθυναν την μονάδα μετακινώντας τη σε μεγάλο μέρος του Ελλαδικού χώρου  Η εξέλιξη έχει κορύφωση τη δημιουργία μιας καθετοποιημένης παραγωγής προϊόντων κυψέλης (Μέλι, Γύρι, Βασιλικό Πολτό) και συσκευασίας μελιού.
Οι μετακινήσεις της μονάδας γίνονται στα παρθένα εδάφη της Ηπειρωτικής γης, στα πευκοδάση της Χαλκιδικής και Εύβοιας, στο Μαίναλο. Η φροντίδα, ο έλεγχος και η ευσυνειδησία πάνω στα προϊόντα της κυψέλης δίνουν στον καταναλωτή μοναδικά προϊόντα που συμβάλουν στη διατροφή.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop