Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή
Η Οικογένεια Φασιλή είναι παραγωγός μελιού από το 1930.
Σήμερα, η τρίτη γενιά, διατηρώντας την παράδοση, συλλέγει από επιλεγμένες περιοχές και συσκευάζει όπως βγαίνει από την κυψέλη, το πιο γλυκό δώρο της φύσης.
Από τα τέλη του 2006 η 3η γενιά μπαίνει στη διαδικασία πιστοποίησης της μελισσοκομικής μονάδας με βάση τα πρότυπο της Βιολογικής Μελισσοκομίας σε συνεργασία με την εταιρεία Πιστοποίησης ΔΗΩ . Την Άνοιξη του 2008 η μονάδα μας παράγει τις πρώτες ποσότητες βιολογικού μελιού από «ΚΟΥΜΑΡΙΑ» ένα ιδιαίτερο μέλι με γλυκόπικρη γεύση ιδιαίτερα αγαπητό στους απαιτητικούς καταναλωτές και σταθερά ανερχόμενο στην προτίμηση των καταναλωτών ιδιαίτερα στις αγορές του εξωτερικού και στην συνέχεια τις υπόλοιπες ποικιλίες (Ερείκης, Ελάτης, Ελάτης & Θυμαρι, Θυμάρι, Καστανίας, Πεύκο, Δάσους, Ανθέων). Από το σημείο αυτό ο προσανατολισμός της επιχείρησης σε συνδυασμό και με τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων αποθήκευσης και τυποποίησης του μελιού σηματοδοτεί την μετάβαση της οικογένειας σε μία νέα μελισσοκομική εποχή που συνδυάζει το παλιό με το νέο.
Σήμερα η μελισσοκομική μονάδα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και τυποποίησης και είναι πιστοποιημένη κατά ISO:22000. Τρείς γενιές της οικογένειας Φασιλή, συνδυάζοντας την γνώση, την πείρα και το μεράκι καταφέρνουν να παράγουν μια σειρά μελισσοκομικών προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών με πραγματική μεσογειακή γεύση.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop