Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Melefsis είναι μια οικογενειακή επιχείρηση νομαδικής μελισσοκομίας. Ιδρύθηκε το 2013 από τον Πέτρο Ηλιάδη, σε μια αναζήτηση ενός πιο φυσικού τρόπου διαβίωσης, μακριά από την ένταση της αστικής ζωής. Η μελισσοκομία ξεκίνησε γι αυτόν σαν ένα χόμπι, αλλά γοητευμένος από τη ζωή των μελισσών, πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε δουλειά πλήρους απασχόλησης.
Το 2015 ο Adam Cosgrove εντάχθηκε στην οικογένεια και στα μελίσσια. Προερχόμενος από την βιομηχανία των yacht, ανακάλυψε στο νομαδικό χαρακτήρα της μελισσοκομίας, ένα ταξιδιωτικό ισοδύναμο ξηράς. Από τον τρύγο του μελιού στην Ελληνική ύπαιθρο μέχρι τις εξαγωγές σε άλλες χώρες, έχει αφιερώσει εαυτόν στα ταξίδια των προϊόντων Melefsis.
Αποστολή μας είναι η συγκομιδή υψηλής ποιότητας μελιού, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των φυτών της κάθε περιοχής. Το μέλι, όπως το κρασί, διαφέρει από χρονιά σε χρονιά και είναι πλήρως εξαρτώμενο από τις περιβαλλοντολογικές αλλαγές. Ως εκ τούτου, στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα προϊόν μοναδικό σε κάθε σοδειά, δικής μας περισυλλογής και όχι να συσκευάζουμε μέλι άλλων παραγωγών.
Επίσης, είμαστε αφοσιωμένοι στη διάθεση όλων των παραγώγων της μέλισσας (γύρη, κερί, πρόπολη & βασιλικό πολτό) σε επεξεργασμένη ή ανεπεξέργαστη μορφή.

button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop