Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

H Megas Yeeros ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να αναδείξει τον Γύρο σε παγκόσμιο προϊόν. Κύριος λόγος της δημιουργίας τής υπήρξε η επιτακτική ανάγκη να αναβαθμίσει το ελληνικό casual dining και να θεμελιώσει μια νέα εποχή που θα ξεπερνά τα μέχρι τότε κατεστημένα. Μια εποχή όπου η εθνική μας κουζίνα θα παρουσιάζεται σε όλο τον κόσμο αναβαθμισμένη, μέσα από προϊόντα ασύγκριτης γεύσης και νοστιμιάς.
Σήμερα, με δύο εργοστάσια σε Ευρώπη και Αμερική, με δεκάδες συνεργάτες στα δίκτυα διανομής και τα πιο εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη, είμαστε ο μεγαλύτερος παραγωγός αυθεντικού γύρου και παρασκευασμάτων κρέατος στον κόσμο. Εργαζόμαστε με πάθος για να αναδείξουμε αυτό το εξαιρετικό προϊόν όπως ακριβώς του αξίζει, ενώ είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, σε όποιο μέρος της γης κι αν βρίσκονται.
Μέσα από ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής και αντιπροσώπων, η εταιρία εγγυάται τη διανομή των προϊόντων της σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας με τη βαθιά τεχνογνωσία τους δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες της εστίασης, υποστηρίζοντας έμπρακτα την ανάπτυξη την επιχείρησής τους.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

5:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τρίτη

5:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τετάρτη

5:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Πέμπτη

5:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Παρασκευή

5:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Σαββάτο

5:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop