Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η MEGAFARM, ξεκίνησε την πορεία της το 1992 και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς με επιτυχία στην παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο και τη διακίνιση αυγών από όρνιθες που τρέφονται με επιλεγμένες φυσικές τροφές. Σήμερα, διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής αυγών στα Μέγαρα και στην Ρόδο. Παράγει και διακινεί 75 εκατομμύρια αυγά τον χρόνο, τα οποία ελέγχονται από εργαστήριο ελέγχου με επιστασία εξειδικευμένου προσωπικού και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να παρέχει εγγύηση ποιότητας σε όλα της τα προϊόντα.
Η παραγωγή, συσκευασία και διανομή από ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων, διασφαλίζονται από το σύστημα διαχείρισης για την υγιεινή τροφίμων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO22000. Επίσης η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση από την Δ.Η.Ω. για τα αυγά Βιολογικής Γεωργίας, και από την Agrocert για τα Αυγά Ημέρας.
Στόχος της MEGAFARM είναι να διασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων της μέχρι να φτάσουν αυτά στον καταναλωτή. Για αυτό προσπαθούν όλοι οι άνθρωποι της MEGAFARM από την παραγωγή μέχρι την συσκευασία και διανομή. “Επιλέγω Ποιότητα” είναι το slogan της εταιρείας το οποίο και αποτελεί όλη τη φιλοσοφία της. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η εταιρία θέλοντας να προσφέρει στον καταναλωτη προϊόντα άριστης ποιότητας και υψηλής θρεπτικής αξίας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop