Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία λειτούργησε με την μορφή ατομικής επιχείρησης και Ο.Ε. Απο τις 2/1/1984 έως και το 1985 και από το 1986 έως και σήμερα λειτουργεί με την μορφή της Α.Ε. και υπό την επωνυμία που έχει ως και σήμερα “ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΕ – Κ & Μ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΙΚΕ”, αποτελείται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον ευρύτερο χώρο του S/M – ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ – CASH & CARRY – MINI MARKETS – ΚΛΠ.
Από τότε μέχρι και σήμερα η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και την εκτίμηση των προμηθευτριών εταιρειών που συνεργάζεται.
Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στα Χανιά, στην περιοχή της Πελεκαπίνας επί της νέας εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου. Σε σύγχρονο, ιδιόκτητο κτήριο έκτασης 1.250 τμ, βιομηχανικής κατασκευής, με σεβασμό στο περιβάλλον, διαθέτουν χώρο γραφείων και αποθηκευτικό χώρο καθώς και σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης και σύνδεσης του αποθηκευτικού χώρου με barcode. Η εταιρία είναι οργανωμένη κάτω από ένα δίκτυο πλήρους μηχανογράφησης σε όλους του τομείς εργασίας. Η διακίνηση (εισαγωγές-εξαγωγές) στην αποθήκη υποστηρίζεται από ασύρματα τερματικά ανάγνωσης barcode τα οποία στέλνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την τιμολόγηση των εμπορευμάτων καθώς και την διαχείριση των δρομολογίων αποστολής τους, προς τους πελάτες.
Ως αποτέλεσμα της παραπάνω οργάνωσης είναι η προσφορά υπηρεσιών σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη απαίτηση κάθε συνεργάτη της (προμηθευτή – πελάτη κλπ.), αφού στον χώρο που δραστηριοποιείται οι ανάγκες για στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες είναι πολύ αυξημένες και επιβεβλημένες (υπηρεσίες logistics). Για τους λόγους αυτούς η εταιρία αναδιοργάνωσε και αναβάθμισε το υφιστάμενο πληροφοριακό σύστημα με την εγκατάσταση του νέου ERP λογισμικού της Delphinet , SMART στο οποίο ενσωμάτωσε ειδικό λογισμικό διαχείρισης αποθήκης ( WMS ) και παρακολούθησης πελατών ( CRM ).

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Logistics

Χονδρική

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop