Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΤΟΥΚΟΓΛΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε από τον Ιωσήφ Ματούκογλου το 1962, και ξεκίνησε την δράση της στον κλάδο τροφίμων της ελληνικής αγοράς με αποκλειστικό αντικείμενο τα Όσπρια και το Ρύζι. Αρχικά η έδρα της βρισκόταν στη Νίκαια του Πειραιά, αλλά μετά την επιτυχημένη πορεία των πρώτων χρόνων, μετέφερε τις δραστηριότητές της σε καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Καμίνια του Πειραιά, οπού βρίσκονται ακόμα οι αποθήκες και η έδρα της. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία από την ίδρυσή της στον απαιτητικό κλάδο των τροφίμων και έχει διατελέσει ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της για αρκετά χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδρυτής της εταιρείας είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την τυποποίηση και συσκευασία των παραπάνω ειδών, τα οποία μέχρι τότε κυκλοφορούσαν αποκλειστικά σε μορφή χύμα εμπορεύματος, ενώ ταυτόχρονα ήταν και από τους πρώτους τυποποιητές που έφεραν την επανάσταση στην παραγωγική διαδικασία του κλάδου εισάγοντας την αυτόματη, ογκομετρική συσκευαστική μηχανή, πράγμα σχεδόν άγνωστο μέχρι τότε για τα ελληνικά δεδομένα.
Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας περιλαμβάνουν μηχανήματα καθαρισμού, αποθήκευσης, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας των Οσπρίων και του Ρυζιού, και μετά την πρόσφατη (2008) ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό τους, είναι πιστοποιημένες για την εφαρμογή του συστήματος για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων, ISO 22000.
Η εταιρεία από το 2004 βρίσκεται στα χέρια της επόμενης γενιάς της οικογένειας, καθώς μετά την συνταξιοδότηση του ιδρυτή της, έχει περάσει στον έλεγχο του Χρήστου και Χρύσας, που φιλοδοξούν να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά.

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τρίτη

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τετάρτη

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Πέμπτη

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Παρασκευή

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop