Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το 2013 ο Γαρίφαλος Σινάγκης, ξεκίνησε το εκτροφείο σαλιγκαριών. Το εκτροφείο βρίσκεται στα όρια του δήμου Χίου, στην περιοχή Δοξαρά-Βασιλεώνoικο.   Αντικείμενό του είναι η αναπαραγωγή, εκτροφή και διάθεση σαλιγκαριών Helix Aspersa Muller και Maxima (Κρητικός κοχλιός).  Η εκτροφή γίνεται σε κλειστού τύπου δυχτιοκήπιο 1020 τμ.   Μέσα υπάρχει σύστημα υδρονέφωσης που εξασφαλίζει κατάλληλες συνθήκες αναπαραγωγής και διαβίωσης των σαλιγκαριών.

H αγάπη και το ενδιαφέρον για τη σαλιγκαροτροφεία οδηγεί τον κ. Σινάγκη, στην εξεύρεση νέων προϊόντων, αγορών στην επέκταση του εκτροφείου και στη συμπλήρωση του με μεταποιητική μονάδα κ.λπ.

Η μέση παραγωγή νωπών σαλιγκαριών για την τοπική αγορά της Χίου κυμαίνεται στα 1700 κιλά, ενώ επόμενο στάδιο είναι από την παραγωγή να περάσει κανείς στην μεταποίηση.  Στόχος η λειτουργία της μεταποιητικής μονάδας να δίνει την δυνατότητα της ολοκληρωμένης διαδικασίας καθετοποιημένα, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να γίνεται επεξεργασία και στα προϊόντα άλλων παραγωγών.

Έτσι γεννιέται και η επιχείρηση Mastic Snails, μια μεταποιητική μονάδα σαλιγκαριών που αποτελεί μια πρότυπη εταιρία μεταποίησης σαλιγκαριών. Τα προϊόντα που παράγονται από την επιχείρηση είναι προϊόντα χωρίς προσθήκη χημικών συντηρητικών, αυξητικών ορμονών ή τεχνητών συστατικών

Πέρα από το νωπό σαλιγκάρι, δημιουργεί μια σειρά από προϊόντα σε βαζάκι, όπως σαλιγκάρια με αρωματισμένο με μαστίχα ελαιόλαδο, φιλέτο σαλιγκαριού με ελαιόλαδο  και δενδρολίβανο, καπνιστό φιλέτο σαλιγκαριού με απάκι και ελαιόλαδο, φιλέτο σαλιγκαριού με ελαιόλαδο και άγρια αγκινάρα, φιλέτο σαλιγκαριού με ελαιόλαδο και λιαστή ντομάτα, και με ελαιόλαδο και πιπεριά Φλωρίνης. Παράλληλα η εταιρεία κυκλοφορεί και προϊόντα κατάψυξης όπως σαλιγκάρια Bourguinon και σαλιγκάρια στιφάδο.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 17:00

Τρίτη

09:00 - 17:00

Τετάρτη

09:00 - 17:00

Πέμπτη

09:00 - 17:00

Παρασκευή

09:00 - 17:00

Σαββάτο

09:00 - 17:00

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop