Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Στην εταιρεία «Στρουγκάτο» δραστηριοποιούμαστε στο χώρο εμπορίου τροφοδοσίας ειδών διατροφής προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από το 1992. Έχουμε αφοσιωθεί στο χώρο της εστίασης και έχουμε αφιερωθεί στη συνεχή διεύρυνηση της γνώσης του αντικειμένου και των προϊόντων για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που παρέχουμε.
Αξιοποιούμε την πολυετή μας εμπειρία και την ευρεία γνώση των προϊόντων μας για να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Οι προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης είναι βάση της δραστηριότητάς μας και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.
Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων όπως καταστήματα, ξενοδοχεία, mini-market, εστιατόρια, ψητοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια και γενικότερα όλο τον κόσμο της μαζικής εστίασης, εφοδιάζοντας μικρές και μεγάλες εταιρείες του χώρου.
Η συνεργασία μας με αξιόπιστες και μεγάλου βεληνεκούς εταιρείες και η επένδυση σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία μας δίνουν τη δυνατότητα σταθερής και άμεση διάθεσης καθώς και ταχύτατης παράδοσης των προϊόντων. Διαθέτουμε ένα μεγάλο αριθμό κωδικών, προϊόντα τα οποία είναι ποιοτικά ελεγμένα και εγγυημένα, τηρώντας αυστηρά τις προδιαγραφές που ορίζει η εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία εφαρμόζοντας το σύστημα HACCP που διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων μας από τον παραγωγό μέχρι την επιχείρησή σας σε όλα τα στάδια.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

8:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

8:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop